A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Таганчанський ліцей" Степанецької сільської ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

День здоров'я

7 квітня весь світ святкує Всесвітній день здоров'я, який було започатковано на честь створення статуту Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ) у 1948 році. Суть цього свята полягає в тому, щоб нагадати людям про те, як важливо зберігати бадьорість духу і хороше самопочуття. 

22:48 07.04.2023

Пам’ятка для батьків

Шановні батьки! З метою уникнення скупчення дітей в серпні місяці, просимо пройти медичні огляди ваших дітей перед вступом до дитячого дошкільного закладу, школи та отримання форми №086-1/о протягом квітня-липня 2023 року.

17:27 31.03.2023

Міжнародний день дитячої книги

Щороку 2 квітня у світі відзначають Міжнародний день дитячої книги. Це свято було започатковане в 1967 році рішенням Міжнародної ради з питань дитячої книги. А дата обрана не випадково. Саме цього дня народився славетний данський казкар – Ганс Крістіан Андерсен, якому не тільки вдалося змінити ставлення до дитячих книг, але й розвинути і збагатити цей вид художньої літератури. Творами дивовижного митця захоплювалося не одне покоління читачів в усьому світі.

17:14 31.03.2023

27 БЕРЕЗНЯ – МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ТЕАТРУ

27 березня весь світ відзначає Міжнародний день театру. Цей день став справжнім святом не тільки для акторів сцени, але й для мільйонів глядачів. Учні ліцею взяли участь у проведенні цього свята, підготували лялькову виставу «Колобок». орораоаорао

09:33 27.03.2023

Відбувся майстер-клас для дітей «Весняна композиція».

24 березня в КЗ «Таганчанський ліцей» з учнями 5 – 7 класів було проведено майстер-клас “Весняна композиція”, на якому школярі вчилися робити з гофрованого паперу квіти. Прийшла весна… Прокидається від зимового сну природа. З’являються перші весняні квіти – первоцвіти. Весна надихає на творчість і тому в дітей виникло бажання зробити букети з Крокусами.

16:31 24.03.2023

ЛЮБИ СВОЮ ПЛАНЕТУ!

Саме в ці гарні весняні дні , коли пробуджується природа і починається новий рівень її розвитку відзначається Всесвітній День Землі, який має миротворчу та гуманістичну спрямованість.  Цей день привертає увагу всього людства до необхідності миру на всій планеті, проти руйнувань та знищення всього живого.

10:09 24.03.2023

Всеукраїнський конкурс «Годівничка»

Учні ліцею взяли участь  в І етапі Всеукраїнського конкурсу «Годівничка», який щорічно проводить Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді. Метою  конкурсу є ознайомлення з видами зимуючих птахів своєї місцевості, оволодіння методиками  спостереження та обліку зимуючих птахів;  розвиток гуманного ставлення до птахів, мотивація до їх охорони.  

08:32 15.03.2023

Шевченківські дні

Щороку 9 – 10 березня  в Україні відзначають Шевченківські дні, які припадають на роковини народження і смерті Тараса Шевченка  - Великого Кобзаря, геніального художника та нескореного борця за волю України, за честь і гідність народу.

15:37 10.03.2023

День відкритих дверей в ВПУ №23

З метою проведення  профорієнтаційної роботи 10 березня учні 9-го та 11-го класів нашого ліцею  відвідали «Канівське вище професійне училище» та взяти участь у Дні відкритих дверей. Мали можливість взяти участь у майстер-класі зі складання серветок та виготовленні зефіру, мали можливість побачити виготовлення напоїв та провести їх дегустацію, відвідали навчальні кабінети та майстерні, їдальню де їх пригостили випічкою власного виробництва.

15:19 10.03.2023

У кожного віку - свій Шевченко

У кожного віку – свій Шевченко. З його чудовою поезією діти знайомляться ще в дошкільному віці, або, переступивши поріг школи. Найбільш дієвою формою роботи з дошкільнятами ЗДО  «Ромашка»  КЗ «Таганчанський ліцей»  Степанецькох сільської ради стали читання «Із скарбниці Шевченкових поезій» , для яких вихователь  використала твори: «Зоре моя вечірняя», «Садок вишневий біля хати», «Тече вода з-під явора», «Щаслива родина», «Сонце заходить», «Дід і онука»,  «Вітер в гаї», «Встала весна».  Сприймати  прочитане, дітям  допомагали малюнки до віршів, мнемотаблиці, відео презентації музичних творів на слова Т.Шевченка.

22:04 09.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора