A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Таганчанський ліцей" Степанецької сільської ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

З Новим роком!!!

Незабаром Новий рік Переступить Ваш поріг! Хай до Вас він завітає З тим, що серце забажає! Хай рікою щастя ллється, Хай добро в сім'ї ведеться! Хай печалі із журбою Рік старий візьме з собою. А в Новому – тільки щастя І чудовий світлий настрій! Бажаємо, щоб наступний  рік дарував лише позитивні емоції. Щоб усі  добрі думки та бажання втілилися у життя!!!

12:22 30.12.2022

ВАКЦИНАЦІЯ

29 грудня  на базі КЗ «Таганчанський ліцей» було організовано та проведено зустріч директора ліцею (Прудкої В.В.),сестри медичної (Шевченко О.І.)  з батьками учнів. Головні питання, які було обговорено це :

10:22 29.12.2022

Різдвяні вечорниці

Як іти в ногу з часом та водночас не забути того, що дісталося нам у спадок від предків? Як зберегти, примножити та передати дітям знання і вміння українського народу? Віддаючи шану минулому, беручи усе найкраще у наше сьогодення, ми на вечорницях, відроджуємо усе найкраще, що є у народу: його мову, пісню, історію.

16:59 27.12.2022

Тиждень цифрової освіти

В період з 19 по 25 грудня  працівники КЗ «Таганчанський ліцей» та ЗДО «Ромашка» долучилися  до  проведено  інформаційної кампанії «Тиждень цифрової освіти»  ознайомилися з платформою Дія. Цифрова освіта https://osvita.diia.gov.ua/ та переглянули низку освітніх серіалів, а саме:

09:29 26.12.2022

В день св. Миколая

В день св. Миколая не залишились без уваги і дітки з числа внутрішньо переміщених осіб, які навчаються в КЗ"Таганчанський ліцей". Вони з радістю і захопленням долучилися до виготовлення новорічних сніжинок під керівництвом завідувача бібліотекою Світланою Миколаївною. Не обділені увагою і учні ліцею з цієї категорії, які проживають в с.Мельники, організацією святкового настрою для них займалась педагог-організатор Легчун Марина Леонідівна. Солодкі подарунки дали дітям надію на новорічні дива.

12:16 19.12.2022

Андріївські вечорниці в Таганчанському ліцеї

Продовжуючи традиції українського народу учні КЗ"Таганчанський ліцей" разом з членами гуртка "Джура", під керівництвом класного керівника 9 кл Жорняк Н.Л., керівника гуртка Салиги Я.В. та завідувача бібліотекою Балацькою С.М., організували та провели Андріївські вечорниці .

13:26 14.12.2022

Годівничка – пташина їдальня

Зима – чудова пора року, але люта, сувора, безжалісна та нещадна. Вона - один із найскладніших періодів у житті птахів.Птахи -це наші друзі та помічники. Коли настає зима,вони перебираються ближче до людей. Цього року учні 1 класу КЗ "Таганчанський ліцей" на уроці- онлайн ЯДС змайстрували годівнички з підручних матеріалів для птахів. Тому, саме екологічне виховання – пріоритетний напрямок на шляху розвитку та становлення Нової української школи.Починаючи з молодшого шкільного віку, потрібно вчити дітей любити і цінувати рідну природу. Отже, навчальний проєкт «Годівничка – пташина їдальня» дає можливість здобути не тільки теоретичні знання екологічного спрямування, але й залучити дітей до практичної діяльності, що базується на турботливому ставленні до птахів взимку.

13:09 14.12.2022

Тиждень доброчесності

З 1 по 9 грудня 2022 року у нашому закладі проходив Тиждень доброчесності. Головна мета тижня – ознайомити учнів з поняттям “доброчесність”, спонукати до доброчесної поведінки в повсякденному житті.

13:34 11.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора