A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Таганчанський ліцей" Степанецької сільської ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

8 травня - День пам’яті та примирення, присвячений пам’яті жертв Другої світової війни

У листопаді 2004 року, рішенням 59-ї сесії Генеральної асамблеї ООН, 8 та 9 травня було проголошено Днями пам’яті та примирення. У резолюції ООН пропонується державам-членам ООН, неурядовим організаціям і приватним особам відзначати один чи обидва ці дні - 8 і 9 травня - як День пам’яті усіх жертв Другої світової війни.

21:07 07.05.2022

Міжнародний день пам'яті про чорнобильську катастрофу

36 років тому відбулась найбільша техногенна катастрофа в історії людства - вибух на Чорнобильській атомній електростанції. Сьогодні росіяни можуть створити ще більшу катастрофу. Вони загрожують світові, атакуючи українські атомні станції та залякуючи ядерною війною

11:13 26.04.2022

Пасочки для наших ЗСУ!

Частину великодніх пасочок КЗ  "Таганчанський ліцей" передав захисникам Збройних Сил України в м. Канів!

10:35 22.04.2022

Воїнам України до Великодня!

Працівники КЗ "Таганчанський ліцей", ЗДО "Ромашка" та учні ліцею долучилися до благодійної акції "Подаруй воїну паску", оголошеної в Степанецькій громаді.   Паски та інші великодні смаколики випікалися на базі ліцею та на кухнях господинь.  Активно долучилася до акції учениця 9 класу Коваленко Юлія, яка разом зі своєю родиною виготовила декілька ящиків пасочок та іншої смачної випічки.   Також учні ліцею написали листи та вірші захисникам, створили вітальні листівки. Особливо зворушливими виявилися малюнки від вихованців ЗДО "Ромашка".  Надіємось, що наші гостинці сподобаються нашим воїнам та створять їм святковий настрій.  Віримо в перемогу! Підтримуємо наші Збройні Сили України! Слава нашим захисникам і захисницям! Слава Україні!

09:13 20.04.2022

Продовжуємо допомагати ЗСУ

Працівники КЗ "Таганчанський ліцей", Таганчанського  ЗДО "Ромашка та небайдужі жителі с. Таганча вкотре долучилися до допомоги збройним силам України.  Виготовлена тушонка та ароматна випічка буде відправлена на передову разом з маскувальною сіткою. Віримо, що разом - ми наближаємо перемогу. Слава Україні!

11:45 30.03.2022

Проєкт «Розуміючи МИР»

Циба Людмила Анатоліївна і Легчун Марина Леонідівна розом зі своїми вихованцями, учнями 3-4 класів, взяли участь у п’ятитижневому  українсько-американському проєкті «Розуміючи МИР». 

12:45 25.03.2022

Ніколи знову!

Ці слова повторювали на кожному континенті. В кожній країні. В кожній сім‘ї. Нацизм під час Другої світової війни забрав мільйони життів. Приніс невимовний біль. Так багато страждань, що викарбував на наших серцях це гасло.

19:29 17.03.2022

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

Колектив КЗ "Таганчанський ліцей" та активні жителі с. Таганча долучилися до допомоги ЗСУ, а саме: почали збір продуктів та речей першої необхідності, виготовлення м' ясної тушонки з курятини, яку надав МХП. Щиро дякуємо всім, хто активно долучається до такої потрібної допомоги сьогодні нашій державі, нашим ЗСУ. Слава Україні!

17:13 16.03.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора