A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Таганчанський ліцей" Степанецької сільської ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Всесвітня кампанія «16 днів проти насильства»

Всесвітня кампанія «16 днів проти насильства» проходить з 1991 р. у більш ніж 100 країнах світу . Мета кампанії – збільшити розуміння та обізнаність про всі форми насильства, створити в суспільстві простір, вільний від насильства. Україна приєдналася до всесвітньої акції у 2000 р. Відтоді кожного року по всіх містах України проходять різноманітні заходи, під час яких лунає «СТОП НАСИЛЬСТВУ!» У рамках кампанії у закладі освіти проведено низку заходів, під час яких учнів обговорювали причини булінгу в школі та сім’ї, переглядали відеофільми про небезпечне явище - торгівлю людьми, поглиблювали знання про свої права та обов’язки , дискутували про відповідальність людини за свої вчинки.

12:44 13.12.2021

«Абітурієнти з тимчасово окупованих територій. Вибір на користь України»

Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України в рамках широкомасштабної інформаційної кампанії, спрямованої на попередження стигматизації та маргіналізації молоді з тимчасово окупованих територій та сприяння соціальній згуртованості, пропонує увазі ролик соціальної реклами під назвою “Абітурієнти з тимчасово окупованих територій: вибір на користь України”

09:38 10.12.2021

Свято хустки

7 грудня – День святої Катерини. В давнину це було свято всіх жінок. Особливо його відзначали незаміжні дівчата. В останні роки стало доброю традицією в цей день вшановувати українську хустку як символ жіночої душі, оберіг і важливий ритуальний предмет.

08:33 08.12.2021

Заходи з профілактики ВІЛ/СНІДу

 ВІЛ – це вірус імунодефіциту людини, який вражає імунну систему. Людина може мати ВІЛ та відчувати себе здоровою на протязі багатьох років, але пам’ятайте, що вона може інфікувати вірусом інших.

14:28 02.12.2021

Всеукраїнська інформаційна кампанія „16 днів проти насильства“.

В рамках проведення тематичних заходів, з метою привернення уваги та підвищення рівня обізнаності громадськості до проблеми вчинення насильства у будь-яких його проявах, Нацсоцслужбою створено відеоролик „Ми - проти насильства” (хронометражем 2 хв.10с.).

10:22 01.12.2021

,,Запали свічку пам'яті''

Дошкільнята ЗДО ,,Ромашка'' КЗ ,,Таганчанський  ліцей,, Степанецької об'єднаної громади долучилися до загальнонаціональної міжнародної акції ,,Запали свічку пам'яті'' на знак вшанування пам'яті жертв Голодомору 1932-33 років. Діти познайомилися з творами зі збірки ,,Зернятко надії'', виготовили аплікацію ,,Квітка незабудька'' та запалили Свічку пам'яті.

13:07 26.11.2021

Вітаємо з черговою перемогою завідувача бібліотекою Таганчанського ліцею Світлану БАЛАЦЬКУ

З метою розкриття потенційних можливостей шкільної бібліотеки, сприяння реалізації основних пріоритетів Нової української школи, популяризації книгочитання з 1 по 31 жовтня 2021 року в закладах освіти Степанецької громади був проведений восьмий Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек.

13:53 24.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора