A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Таганчанський ліцей" Степанецької сільської ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Відбувся III етап XXII Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка

18 грудня 2021 року на базі комунального закладу «Таганчанський ліцей» Степанецької сільської ради Відбувся III етап XXII Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

20:18 19.12.2021

Відбувся ІІ етап Всеукраїнської олімпіади з трудового навчання

18 грудня 2021 на базі навчальної майстерні КЗ «Таганчанський ліцей» відбувся ІІ етап Всеукраїнської олімпіади з трудового навчання ( Технічні види праці). Учасниками були учні Степанецького та Таганчанського ліцеїв. Завдання олімпіади складалося з теоретичного та практичного турів, під час якого учням необхідно було спроектувати та виготовити виріб .

21:49 18.12.2021

Відбувся культурно мистецький захід " Куди подівся сніг" для учнів 1-4 класів

На базі будинку культури с. Степанці відбувся культурно мистецький захід " Куди подівся сніг" для учнів 1-4 класів, за участю комунального закладу «Черкаський академічний обласний український музично-драматичний театр імені Т.Г.Шевченка Черкаської обласної ради».  Захід до Дня Святого Миколая та Різдвяних свят це Новорічне дійство з повчальною історією . Діти отримали масу позитивних  емоцій, активно допомагали акторам та енергійно рахувалися допомагаючи їм.

20:15 18.12.2021

Є на світі свят багато

Є на світі свят багато Урочистих, визначних, Але Миколая свято Найприємніше із них. Наш дитячий заклад "Ромашка'' і батьки наших вихованців висловлюють щиру подяку директору СТОВ ім.Петровського Лактіонову Роману Олеговичу за подарований святковий настрій та смачні подарунки нашим хлопчикам і дівчаткам до дня Святого Миколая.

19:49 17.12.2021

«Андріївські вечоринці»

15 грудня 2021 р на базі закладу освіти під керівництвом інспектора відділу освіти, молоді та спорту Степанецької сільської ради Манзенко Л.О. проведено семінар – практикум вчителів історії та української мови і літератури. Учасники семінару відвідали відкриті уроки та позакласний захід «Андріївські вечоринці». Під час круглого столу проаналізовано та обговорено заходи, представлені учнями та вчителями закладу освіти. Дякуємо всім причетним за активну участь у підготовці заходів , а учасникам семінару - за високу оцінку нашої роботи.

19:53 16.12.2021

Молодому поколінню – про корупцію

З нагоди Міжнародного дня боротьби з корупцією, який відзначається 9 грудня, у закладі освіти проведено Тиждень доброчесності, ініційований Національним агентством запобігання корупції. Проведено низку заходів: «Магічний урок доброчесності» (для учнів 5–8 класів); бесіду «Що таке корупція?» (для учнів 7–8 класів); Інтерактивна гра «Добро.Чесність» (для учнів 9–10 класів).

12:46 13.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора