A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Таганчанський ліцей" Степанецької сільської ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Допомога дітям ХЕРСОНЩИНИ

Учні  та вчителі закладу освіти долучилися до благодійної акції  «На Святого Миколая, любов'ю зігріті, подарунки надсилають з Черкащини діти»,  яку оголосила Ліга старшокласників Черкащини до Дня Святого Миколая для підтримки дітей Херсонщини. Акція тривала з 23 листопада по 9 грудня.      

10:50 09.12.2022

Ключові онлайн-навички дітей шкільного віку у воєнні часи. Як навчити дітей безпечної поведінки в інтернеті

Протягом трьох тижнів з 18.11 по 02.12 вчителі КЗ «Таганчанський ліцей» брали участь у вебінарі  «Ключові онлайн-навички дітей шкільного віку у воєнні часи. Як навчити дітей безпечної поведінки в інтернеті», для учнів трьох вікових категорій: початкової, середньої та старшої школи. Відбулася презентація нових уроків  “Онлайн-загрози в час війни: як захистити себе?”, створених у партнерстві та за фінансової підтримки ChildFund. Команда #stop_sexтинг створила спеціалізовані уроки на ці теми, які вчителі застосували під час проведення онлайн-уроків.

12:24 08.12.2022

Григорій Сковорода – український Сократ

   Цього року за рішенням ЮНЕСКО світ вшановує 300-ліття Григорія Сковороди. Видатний український філософ, богослов, поет та  педагог  за версією ЮНЕСКО входить до п’яти мудреців світу – разом із Сократом, Конфуцієм, Спінозою і Махатмою Ганді. Їх усіх об’єднує принцип: «жив, як учив».  Він навчав тих етичних норм, яких завжди дотримувався сам.  

09:12 08.12.2022

"16 днів проти насильства"

Згідно листа МОН УКраїни, щодо Міжнародної акції "16 днів проти насильства", що проводиться з 25 листопада по 10 грудня щорічно, в КЗ"Таганчанський ліцей було проведено ряд заходів , де були залучені учителі та учні.

10:04 07.12.2022

День української хустки

«Українська хустина – наша родинна святиня». Під такою назвою у закладі освіти проведено флешмоб з нагоди Дня української хустки, який відзначається у світі 7 грудня.

09:53 07.12.2022

Віримо у ЗСУ!

Так українці за кожної нагоди висловлюють повагу, вдячність і підтримку всім, хто захищає країну від окупантів.

11:29 06.12.2022

Міжнародний день волонтерів

Волонтери — це звичайні люди, які вкладають свій час, талант чи ресурси у втілення соціально корисних проєктів. Робити добрі справи можуть усі: діти, дорослі, люди з підвищенними потребами, компанії, агенції і навіть цілі країни. Навіть одна добра справа здатна змінити суспільство, країну та світ на краще.

12:52 05.12.2022

Всесвітній день боротьби зі СНІДом

Щорічно 1 грудня відзначається Всесвітній день боротьби зі СНІДом, який вперше був проголошений ВООЗ у 1988 році, а з 1996 року проводиться ЮНЕЙДС. Цей День встановлений з метою підвищення обізнаності про епідемію СНІДу, викликаної поширенням ВІЛ-інфекції, а також як день пам’яті жертв цього захворювання. 

09:26 01.12.2022

Пішов з життя Ярошенко Михайло Олексійович

Педагогічний колектив та учні ліцею глибоко сумують з приводу раптової та передчасної смерті вчителя історії та правознавства Ярошенка Михайла Олексійовича. Пішов з життя вчитель з великої літери, який своїми діями та вчинками вміло навчав мудрості та відповідальності, завжди підтримував та вселяв віру і надію в щасливе життя. Він був не лише вчителем, а ще і другом для своїх вихованців , завжди був привітний, добрий та чуйний! А колеги назавжди запам’ятають його як людину, яка вміла кожного похвалити та підбадьорити, сказати комплімент.

09:02 01.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора