A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Таганчанський ліцей" Степанецької сільської ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

День Героїв Небесної Сотні

20 лютого в Україні щорічно відзначають День Героїв Небесної Сотні згідно з Указом Президента від 11 лютого 2015 року “Про вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні”.  Учні 1-4 класів також доєдналися  до вшанування Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні.  Учні 6-7 класів( члени гуртка "Джура") взяли участь в обласній онлайн-вікторині «Творення нової України: від Революції на граніті до Революції Гідності». Було оформлено інформаційні стенди. Сьогодні, в умовах війни, до України завітав Джо Байден, президент США. Разом з президентом України відвідав центр Києва і вшанував пам’ять загиблих українських героїв під час повітряної тривоги в столиці.

20:55 20.02.2023

День Державного герба України

Тризуб – наша гордість і слава!  19 лютого 1992 року Верховна Рада України затвердила своєю Постановою Державний Герб незалежної України. Ним став золотий Тризуб на синьому щиті,  який нині впізнають у всьому світі. Утім його історія почалася задовго до здобуття Україною незалежності, і навіть раніше за часи Київської Русі.

15:45 19.02.2023

17 лютого – День спонтанного прояву доброти

 Це свято було засновано в 1998 році (25 років тому) організацією Всесвітній рух доброти. Організація почала своє існування у 1997 році в Японії. У цьому заході взяли участь Японія, Австралія, Великобританія, США, Канада, Сінгапур і Таїланд. Вони то і вирішили, що свято буде відзначатися 17 лютого.

18:57 17.02.2023

Зустріч з  Поліцейським офіцером громади

В КЗ «Таганчанський ліцей» 16 лютого відбулася зустріч з  Поліцейським офіцером громади Степанецької ОТГ  Віталієм СТЕПАНЦЕМ. Головною метою зустрічі було попередження протиправних дій з боку учнів та застереження їх від небезпеки.

19:44 16.02.2023

День єднання України

В Україні 16 лютого  відзначають нове державне свято – День єднання. День єднання вперше був запроваджений в Україні у 2022 році відповідно до указу президента Володимира Зеленського на тлі ескалації напруги на російсько-українському кордоні.

19:39 16.02.2023

Підтримуємо наших захисників та захисниць!

Заклад освіти «Таганчанський ліцей»  долучився до акції « Млинці подяки», ініційованої благодійною організацією «Всеукраїнський рух «ВЗАЄМОДІЯ».   Дякуємо  учням та батькам, вчителям та працівникам школи, які відгукнулися на заклик та принесли   продукти для виготовлення млинців для наших військових на Масний тиждень: борошно, цукор, яйця, олію, молоко. Всі зібрані продукти були передані до Таганчанського старостинського округу для організованого відправлення до благодійної організації.

14:16 15.02.2023

День Святого Валентина в Таганчанському ліцеї

День Святого Валентина -  досить популярне свято серед  учнівської  молоді, яке традиційно відзначається у закладі освіти.  У цей день прийнято дарувати символічні листівки у формі серця, які висловлюють любов та дружбу, щирість та повагу, добро та тепло сердець. І, хоча це свято зазвичай пов’язують з коханням та закоханістю, на сьогоднішній день – це не лише день закоханих, а й день, коли свою прихильність виявляють до друзів та  близьких людей. Напередодні свята у закладі освіти почала працювати   «Пошта кохання» :  кожен мав змогу опустити валентинку чи листа-привітання до яскравої скриньки.  

20:26 14.02.2023

День безпеки в інтернеті

7 лютого 2023 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”. Це буде вже 20 День безпечного Інтернету.

08:30 08.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора