A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Таганчанський ліцей" Степанецької сільської ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Всеукраїнський Олімпійський урок

На базі КЗ"Таганчанський ліцей" було проведено спортивні заходи присвячені Всеукраїнському Олімпійському уроку, Олімпійському тижню та Дню фізичної культури та спорту. До даних заходів було запрошено команду учнів Мартинівського ліцею. Товариська зустріч у змаганнях з волейболу серед учнів Таганчанського ліцею і Мартинівського ліцею, рахунок 3:2.

14:32 13.09.2023

День Знань – 2023

Перше вересня – завжди особливий день в усіх, хто навчається і навчає. Цей день завжди яскравий, насичений та хвилюючий. Таким запам’ятається цей день і учасникам освітнього процесу Таганчанського ліцею . Дякуємо всім, хто захищає нашу землю від ворожої навали , за можливість знову зібратися у рідній школі, побачити друзів, однокласників та вчителів. Дякуємо всім, хто підготував заклад освіти до навчання, зробив його не тільки красивим, а й безпечним.

09:32 08.09.2023

Випуск – 2023 «З Україною в серці»

Ось і знову наш ліцей випустив у доросле життя своїх 8 вихованців, які отримали свідоцтва про повну загальну середню освіту.  Урочистим і хвилюючим, зі  сльозами  на очах  був випускний вечір  під девізом « З Україною в серці»,  який відбувся 17 червня 2023 р.  І діти, і дорослі щиро дякували нашим захисникам і захисницям за можливість зібратися у святковій залі . Віримо в те, що настане мир у державі, і наші випускники , як і всі випускники незалежної України, втілять в життя свої мрії та плани , наша  країна розквітне і скрізь звучатимуть українські пісні.  Нехай під  небом блакитним колосяться ниви, всміхаються люди  й живуть дружно, щасливо!

08:50 19.06.2023

Вручення свідоцтв випускникам 9-го класу

9 червня 2023 р у закладі освіти відбувся урочистий захід з нагоди  вручення учням 9 класу свідоцтв про закінчення базової  загальної  середньої освіти. Щиро вітаємо наших випускників з отриманням першого вагомого документа про освіту!  Нехай всі мрії здійсняться і стануть частиною Вашого життя. Від душі бажаємо знайти свою дорогу в житті, зуміти домогтися своїх високих цілей, не забувати своїх друзів, впевнено прагнути до своїх мрій і наповнювати кожен день свого життя яскравими фарбами і перемогами.

14:42 09.06.2023

2 червня відбувся випускний для учнів 4 класу

Чотири роки тому, вони тільки прийшли до школи, а вже сьогодні - відсвяткували свій перший випускний. Зовсім нещодавно, ці учні починали вчитися читати і писати, рахувати і малювати, але за 4 роки початкової школи вони встигли списати вже не один зошит, прочитати багато підручників, подорослішати, знайти нових друзів. Але це тільки початок! Їх шкільне життя у початковій школі було цікавим і веселим, але попереду їх очікує не менш насичена, різноманітна і яскрава середня школа - нові предмети, нові вчителі, нові злети та падіння. Вітаємо випускників і бажаємо їм гарного літнього відпочинку, піднесеного настрою та якнайбільше приємних подій!

13:02 03.06.2023

Останній дзвінок у 2022 - 2023

Останній дзвінок у 2022 - 2023  навчальному році продзвенів для учнів  Таганчанського ліцею. Навчальний рік був не з легких: повітряні тривоги, інколи  розчарування. Цей рік нас по – особливому нас згуртував, усіх нас об’єднала спільна мрія. Щиро дякуємо  всім захисникам за можливість зібратися на урочистому святі, дякуємо батькам за підтримку  дітей у цей складний час! Сердечно  вітаємо наших випускників з такою важливою подією в житті  і бажаємо здійснення мрій та задумів. Всім іншим школярам бажаємо  радісних канікул та мирного неба над головою!

13:43 01.06.2023

#День_без_рюкзаків

З метою розвантаження дітей у передостанній навчальний тиждень у Таганчанському ліцеї  було запропоновано провести акцію "День без рюкзака". Учні із задоволенням відреагували на дану пропозицію та проявили свою креативність. Підтримайте нас та приєднуйтесь до флешмобу!!!

10:03 01.06.2023

Випускне свято в дитячому садочку "Ромашка"

Дитячий садок – це країна дитинства, де завжди панує радість, дитячий    сміх та любов. Випуск із дитячого садка - особливий день для кожної дитини, адже закінчився перший відповідальний етап життя, безтурботний період раннього дитинства.  

11:06 29.05.2023

«В НАС ЄДИНА МЕТА – УКРАЇНА СВЯТА, НЕЗДОЛАННА НІКИМ І НІКОЛИ»

Завідувач бібліотекою КЗ «Таганчанський ліцей» Світлана БАЛАЦЬКА взяла участь в  інтернет-семінарі  «В нас єдина мета – Україна свята, нездоланна ніким і ніколи», який був організований бібліотекою  комунального навчального закладу  «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради».

09:02 25.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора