A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Таганчанський ліцей" Степанецької сільської ради Черкаської області

День безпеки в інтернеті

Дата: 08.02.2023 08:30
Кількість переглядів: 191

7 лютого 2023 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”. Це буде вже 20 День безпечного Інтернету.

Метою Дня безпеки в Інтернеті є поширення знань про безпечне, відповідальне і позитивне використання цифрових технологій для дітей та молоді.
У всьому світі, День безпеки в Інтернеті відзначається в більш ніж ста країнах і координується об’єднаної мережею Insafe/INHOPE, за підтримки Європейської комісії, а також 31-им національним центром забезпечення безпеки в Інтернеті по всій Європі.
       7 лютого 2023 року  з нагоди Дня безпечного інтернету за підтримки Міністерства освіти і науки України та Міністерства цифрової трансформації проводився Онлайн – марафон, до якого долучилися і освітяни закладу освіти.
Під час марафону  були  представлені можливості цифрових інструментів та платформ Google для безпечного перебування в інтернеті.
Напередодні онлайн-марафону всі охочі  долучилися до проходження онлайн-квесту, мали можливість перевірити рівень своїх знань та вмінь та в день марафону  взяти участь у розіграші призів. В  ході онлайн – марафону учні ознайомилися з правилами Веб – квесту для учнів «Як козаки безпеку шукали» ,  взяти участь у якому можна з 7 лютого  до 20.00 год 9 лютого за покликанням https://bit.ly/3jiUMlD 
Напередодні також учні  переглянули відеофільми «Види кібербулінгу» ,  «Як не нашкодити своїм: правила поведінки в мережі під час війни»  та складали на уроках української мови інструкцію з безпечної поведінки в інтернеті.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора