A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Таганчанський ліцей" Степанецької сільської ради Черкаської області

День Святого Валентина в Таганчанському ліцеї

Дата: 14.02.2023 20:26
Кількість переглядів: 356

День Святого Валентина -  досить популярне свято серед  учнівської  молоді, яке традиційно відзначається у закладі освіти.  У цей день прийнято дарувати символічні листівки у формі серця, які висловлюють любов та дружбу, щирість та повагу, добро та тепло сердець. І, хоча це свято зазвичай пов’язують з коханням та закоханістю, на сьогоднішній день – це не лише день закоханих, а й день, коли свою прихильність виявляють до друзів та  близьких людей. Напередодні свята у закладі освіти почала працювати   «Пошта кохання» :  кожен мав змогу опустити валентинку чи листа-привітання до яскравої скриньки.  

Для бажаючих зробити листівки своїми руками  в школі проведено майстер-клас по виготовленню валентинок, який підготували учні старших класів.  Деякі учні  виготовляли вітальні листівки  разом зі своїми батьками.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

А в день свята, незважаючи на повітряну тривогу  і  перебування у сховищі,  симпатичний Амур разом зі своєю помічницею  із задоволенням вручали  адресатам листи – валентинки. Також для учнів 1 – 4 класів було проведено цікаву конкурсно – розважальну гру  « Стріли Амура»



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора