A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Таганчанський ліцей" Степанецької сільської ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Свято весни

Милі пані, вітаємо вас зі святом весни та краси – 8 березня. Залишайтеся такими ж променистими та чарівними жінками, справжніми еталонами краси та чарівності. Будьте щасливі вдома, на роботі, бажаємо вам благополуччя та сімейного затишку, а також успіхів у всіх починаннях. Здоров'я та душевної рівноваги, посмішок та сонячних днів. А саме головне миру💙💛 Для початкових класів в ліцеї було проведено "Свято весни". Були проведені різноманітні конкурси, які сподобалися всім діткам.

20:34 08.03.2023

Збережемо першоцвіти

Щороку під такою назвою у закладі освіти проходить екологічна акція, метою якої є популяризація знань про ранні квіти та привернення уваги школярів до охорони ранньоквітучих рослин.

20:29 08.03.2023

Тварини- наші друзі

Дошкільний заклад "Ромашка" КЗ "Таганчанський ліцей" долучився до Міжнародного заняття доброти "Гуманне та відповідальне ставлення до до тварин". Було проведено заняття на тему: "Тварини-наші друзі", метою якого було розширити знання дітей вже у ранньому віці про особливості догляду за домашніми тваринами, про їх харчування і лікування; пошуку загублених тварин; про волонтерську діяльність.  Виховувати  любов, милосердя, співчуття до усього живого та готовність прийти на допомогу.

19:34 06.03.2023

Відбувся семінар-практикум вчителів біології та хімії

01 березня на базі КЗ «Таганчанський ліцей» відбувся семінар - практикум вчителів хімії та біологїі нашої громади. Даний семінар був проведений за участі головного спеціаліста відділу освіти, молоді та спорту Степанецькоїсільської ради Котляр В.В. В роботі семінару взяли участь вчителі природничого циклу.

18:44 01.03.2023

Національна гордість – Леся Українка!

25 лютого 2023 року - 152 річниця з дня народження Лесі Українки.  Леся Українка (справжнє ім’я – Лариса Петрівна Косач-Квітка) – видатна українська письменниця, перекладачка, культурна діячка, їі імя входить до переліку найвідоміших жінок давньої та сучасної України. Завдяки її творчості українська література зайняла одну з найвищих позицій у світовій культурі, а про українців і Україну заговорили у всьому світі. 

11:17 25.02.2023

Охорона праці очима дітей

Учні ліцею долучилися до ХІІ Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей» - 2023",  присвяченого  Дню охорони праці в Україні, зобразивши  дитяче  бачення цієї теми в своїх малюнках.

11:04 25.02.2023

На гостину до Лесі Українки

До дня народження видатної української поетеси Лесі Українки в ЗДО "Ромашка" КЗ "Таганчанський ліцей" було проведено тематичне онлайн-заняття "На гостину до Лесі Українки". Вихователь ознайомила малят з цікавими сторінками життєвого шляху та творчістю поетеси.

12:24 24.02.2023

Масляна

Масляна, або ж Масниця, Сиропусний тиждень чи Колодій — так називають в народі останній тиждень перед Великим постом.  У народі це свято асоціюється з смачними печеними млинцями та веселими гуляннями. Мета таких гамірних масових заходів полягала в тому, щоб розбудити весну від сну і прогнати геть зиму. Масниця – це перехід від Зими до Весни. Масляна є одним з найстаріших свят слов’янських народів.  

14:02 23.02.2023

Зробімо українську модною разом!

Міжнародний День рідної мови  – подія, яку відзначають щороку 21 лютого, починаючи з 2000 року. Міжнародний день рідної мови був проголошений Генеральною конференцією ЮНЕСКО 17 листопада 1999 року. Запроваджено його було з метою сприяння мовній і культурній різноманітності й багатомовності,  задля   підтримки  мови як ознаки культурної приналежності особи, адже близько половин із 6000 розмовних мов світу нині загрожує зникнення. Це є важливим кроком до визнання необхідності захистити різноманіття культур і зберігати повагу до мови як показника культури.

15:27 21.02.2023

Міжнародний день рідної мови

21 лютого   дошкільнята ЗДО «Ромашка» долучилися до відзначення Міжнародного дня рідної мови.   У своїй роботі вихователь ставила за мету розкрити дітям усю красу і силу української мови, її багатство, співучість  та мелодійність; виховувати глибокі почуття любові до рідної мови, рідного краю, бажання берегти свою національну культуру, бути патріотами своєї держави. Проведено дистанційно тематичне заняття  за темою «Наша мова солов’їна»,  літературна вікторина «На галявині казок».

12:47 21.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора