A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Таганчанський ліцей" Степанецької сільської ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

ПАМ'ЯТАЄМО ПРО ГОЛОДОМОР

Кожного року в четверту суботу листопада вшановуємо пам’ять  жертв Голодомору 1932-1933 років.  Цьогоріч ця дата припадає на 25 листопада.    Голодомор 1932 –1933 років визнано геноцидом українського народу,  закон про це  ухвалила  Верховна Рада України 28 листопада 2006 року.

19:38 24.11.2023

ЗМАГАННЯ З ДОПРИЗОВНОЇ ПІДГОТОВКИ

23.11.23- на базі КЗ "Таганчанський ліцей" було проведено змагання з допризивної підготовки учнів Степанецької ОТГ. У даних змаганнях приймали  участь 12 учасників: 6- хлопців, 6- дівчат, Таганчанського ліцею  ( 2- юнаки + 2- дівчини) Мартинівський ліцей ( 2- юнаки + 2 дівчини) Степанецький ліцей ( 2-юнаки + 2 дівчини). Юнаки змагалися в особистій першості з  чотирьох видів спорту: підтягування на перекладині, стрибок у довжину з місця, стрільба з пневматичної гвинтівки, човниковий біг 4х9 м. Дівчата змагались з трьох видів спорту: стрибок у довжину з місця, човниковий біг і стрільба з пневматичної гвинтівки. Учні Таганчанського ліцею досягли високих результатів, а саме: Заболотний Петро зайняв 2 місце 🥈серед юнаків а Дорошенко Анна стала переможницею серед дівчат посівши перше місце🥇. Вітаємо  переможців та призерів змагань, бажаємо високих майбутніх досягнень, міцного здоров'я і мирного неба.💙💛

17:49 23.11.2023

ДЕНЬ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ

Красивий, щедрий, рідний край І мова наша солов’їна Люби, шануй, оберігай Усе, що зветься Україна.                                  П.Воронько

20:24 21.11.2023

ДВА КРИЛА – ТОЛЕРАНТНІСТЬ І ДОБРОТА

Цікаво, яскраво та насичено різними видами діяльності пройшов День доброти та толерантності в ЗДО «Ромашка». Дошкільнята переглянули пізнавальний мультфільм «Про добро», на прикладі дитячої художньої літератури познайомилися з поняттями «Милосердя», «Добро і зло», «Правда і брехня», разом з феєю Добринкою вчилися розрізняти добрі та погані вчинки, взяли участь у дидактичній грі «Квітка толерантності», вивчили прислів’я про доброту за мнемотаблицями, разом створили «Дерево толерантності». А також слухали пісні про дружбу і добро, грали в рухливу гру «Усмішка по колу».   Весь день у садочку пройшов під девізом: « Толерантність та доброта починається з мене».

20:17 21.11.2023

"Відкриваємо серця та об'єднуємо клас"

У 6-му класі був проведений неймовірний День Доброти: «Відкриваємо Серця та Об'єднуємо Клас!» Ми вчилися не лише робити добро, але й співпрацювати та розуміти одне одного. Інтерактивні вправи та інші активності об'єднали нас.

16:10 14.11.2023

«Світло рідного дому»

Листопад у Таганчанському ЗДО «Ромашка» розпочався зі знайомства  дошкільнят із казкою Олени Степової «Світло рідного дому», яка була написана  у зоні АТО для дітей під час обстрілів та окупації і присвячена всім, хто втратив свою домівку, вимушеним переселенцям Сходу та Криму.

12:45 08.11.2023

ДЕНЬ ДОБРОТИ ДО ТВАРИН

До Всесвітнього дня захисту тварин та в рамках акції «Щаслива лапа» у Таганчанському ЗДО «Ромашка» проведено « День доброти до тварин», на якому дошкільники дізналися про історію одомашнення тварин, їх значенням для людини, в цікавій ігровій формі закріпили знання та навички безпечної поведінки  при зустрічі з безпритульними тваринами, ознайомилися з  поняттям «волонтер тварин». Діти розповідали про своїх домашніх улюбленців, ділилися роздумами про необхідність дбайливого та відповідального ставлення до тварин. Підсумком цього дня стала виставка дитячих малюнків.

10:15 12.10.2023

День учнівського самоврядування

29 вересня, напередодні Дня учителя, у закладі освіти проведено День учнівського самоврядування. На один день у школі відбулися великі зміни – до роботи взявся новий педагогічний колектив – учні 9 – 11 класів, які проводили уроки у 1 -11-х класах із різних предметів. Підготовка розпочалася за тиждень до цього дня: були розділені доручення, аби кожен знав чітко свою роль, учні – вчителі обговорювали зі своїми наставниками теми та хід проведення майбутніх уроків, була нарада та напутнє слово директора ліцею.

22:17 29.09.2023

День фізичної культури і спорту в Таганчанському ліцеї

"Здоров'я кожної людини – це його багатство". День фізичної культури і спорту — свято України.На базі КЗ "Таганчанський ліцей" вчителями фізичної культури Салиги Я.В. та Курінного Є В. було проведено спортивні заходи присвячені Всеукраїнському Олімпійському уроку в якому  брали участь команди середніх та старших класів. Під час проведення змагань серед учнів робота вчителя фізичної культури була спрямована на:

15:20 14.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора