A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Таганчанський ліцей" Степанецької сільської ради Черкаської області

День учнівського самоврядування

Дата: 29.09.2023 22:17
Кількість переглядів: 26

29 вересня, напередодні Дня учителя, у закладі освіти проведено День учнівського самоврядування. На один день у школі відбулися великі зміни – до роботи взявся новий педагогічний колектив – учні 9 – 11 класів, які проводили уроки у 1 -11-х класах із різних предметів. Підготовка розпочалася за тиждень до цього дня: були розділені доручення, аби кожен знав чітко свою роль, учні – вчителі обговорювали зі своїми наставниками теми та хід проведення майбутніх уроків, була нарада та напутнє слово директора ліцею.

Сьогодні проводились уроки, на яких учні побували у ролі учителів та класоводів. Виконуючи свої обов’язки, вони відчули наскільки відповідальна та нелегка вчительська праця. Цей день приніс багато позитивних вражень та емоцій для учнів та учителів, адже кожен зміг проявити себе в улюбленій справі.

Майже кожен учень – вчитель, коли ділився своїми враженнями, говорив про те, наскільки важко одночасно контролювати дисципліну в класі і вміло подати матеріал уроку та зацікавити учнів. Не все було ідеально на сьогоднішніх уроках, проте всі учні дуже старалися і отримали справжнє задоволення від щирих дитячих емоцій. Кожен мав можливість побачити і подумати про те, якою є професія вчителя.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора