A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Таганчанський ліцей" Степанецької сільської ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Різдво Христове – велике свято для всіх християн

Різдво Христове – велике свято для всіх християн.  У 2023 році українці разом із більшістю християнського світу відзначають його 25 грудня.  Хай світле свято Різдва Христового принесе мир і злагоду у кожну домівку. Хай всі негаразди відійдуть у небуття, а поряд завжди крокують щастя та любов.   

20:04 24.12.2023

Щедрий вівторок

Учні Таганчанського ліцею долучилися до акції яку проводить Національний банк України на тему благодійності в межах міжнародного благодійного руху “Щедрий вівторокˮ #ЩедрийВівторок. Метою заходів було поширення серед учнів культуру благодійності. 

13:37 22.12.2023

У Таганчанському ліцеї відбулись змагання з волейболу між командами учнів та вчителів

11 грудня у приміщенні спортивної зали Таганчанського ліцею відбулися змагання з волейболу між збірними командами учнів та вчителів. Гра під час дружньої зустрічі була динамічною та насиченою несподіваними моментами. Але попри все перемогла дружба, з рахунком 1:1. Дякуємо учням, вчителям та  працівникам ліцею за активну участь.

17:22 12.12.2023

Спортивні змагання до Дня Збройних Сил України

8 грудня на базі КЗ"Таганчанського ліцею " відбулися спортивні змагання до Дня Збройних Сил України. Змагання проводили Курінний Євген Володимирович та Салига Ярослав Васильович, серед учнів різновікових категорій старшої школи .

17:15 12.12.2023

День української хустки

День української хустки — відзначають 7 грудня. Свято вигадали, щоб привернути увагу жінок до збереження традицій та звичаїв. Уперше день української хустки відзначили у 2019 році, з того часу свято має щорічний характер. Святкують день хустки різними способами — носять їх, роблять флешмоби у соціальних мережах, поширюють фото, відвідують тематичні фотосесії.

20:20 07.12.2023

Щедрий Миколай

Зима багата на свята, і найперше найулюбленіше свято серед дітей є зустріч Святого Миколая. Малята ЗДО ,, Ромашка,, готувалися до цього дня: писали листа до Святого Миколая, вивчали вірші та пісні, розучували хороводи. Діти з нетерпінням чекали на щедрого Миколая. На заняттях дошкільнята дізналися, чому українці так шанобливо ставляться до Святого Миколая, чому його називають чудотворцем, помічником та заступником. Веселою, наповненою яскравими іграми та конкурсами стала зустріч з аніматорами, які завітали до малят напередодні. Нагородою для дітей стала зустріч із Святим Миколаєм та отримані подарунки.

14:43 06.12.2023

День Святого Миколая у Таганчанському ліцеї

День Святого Миколая - це одне з найулюбленіших свят для малюків. Кожна дитина сподівається на маленьке диво і з нетерпінням його чекає. Але не тільки діти радіють цьому святу - кожен із нас вірить в здійснення заповітної мрії, котра під силу лише Святому Миколаю.

14:22 05.12.2023

Андріївські вечорниці

Свято Андрія – це одне з тих свят, де переплелися християнство та язичництво, тож друга назва цього свята – Калита. Так само називається обрядовий хліб, який випікається в цей день і має форму кола – символ сонця та нескінченності.

19:49 30.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора