A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Таганчанський ліцей" Степанецької сільської ради Черкаської області

«Світло рідного дому»

Дата: 08.11.2023 12:45
Кількість переглядів: 63

Листопад у Таганчанському ЗДО «Ромашка» розпочався зі знайомства  дошкільнят із казкою Олени Степової «Світло рідного дому», яка була написана  у зоні АТО для дітей під час обстрілів та окупації і присвячена всім, хто втратив свою домівку, вимушеним переселенцям Сходу та Криму.

Казку презентувала дітям завідувач бібліотекою Таганчанського ліцею Балацька Світлана Миколаївна.
 Головною метою даної зустрічі було викликати бажання у малюків читати і знати більше казок, розвивати пам’ять, увагу, мислення та спостережливість, виховувати  прагнення до добра та взаємодопомоги. Приємною несподіванкою стали «подарунки від Мишенятка» - листівки, які необхідно було розфарбувати та адресувати якійсь дуже близькій та дорогій серцю людині.
  Дана казка актуальна для сьогодення, бо вчить дітей: що « світло рідної домівки, силу рідної землі, чи тепло рідної душі завжди можна відчути та побачити, навіть далеко-далеко, закривши очі, та відкривши серце. Бо рідна домівка завжди в твоєму серці, де б ти не був.  А її світ, світить тобі, через темряву та час, як світлячки серед зірок».
 Схиляємо голови у сумі та пам’яті перед неосяжним подвигом наших воїнів-охоронців.  Молимось за їх родини та Україну. Ми маємо тепер у своєму генному коді ще одне відлуння почуття дому, рідної землі та Батьківщини.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора