A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Таганчанський ліцей" Степанецької сільської ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Мій улюблений котик

Учні ліцею долучилися до проведення обласного конкурсу "Домашні улюбленці" та тему "Мій улюблений котик". Поруч з чотириногим другом дитина вчиться бути організованою та дисциплінованою. Домашня тварина вчить дитину відповідальності за інших. Дитина усвідомлює, що тварина - це не іграшка, і за нею потрібно щодня доглядати, годувати, вигулювати. Навички спілкування з домашнім улюбленцем допоможуть дитині в дорослому житті, вона навчиться відповідати за свої вчинки. Кращі роботи направлені до КЗ "Центр дитячої та юнацької творчості" Степанецької ОТГ. 

08:49 05.05.2023

Тиждень безпеки життєдіяльності

Ось і завершився в ЗДО «Ромашка» тематичний тиждень безпеки дитини, на якому дошкільниками  вивчалися та закріплювалися правила безпечного поводження під час пожежі, користування ліками та побутовою хімією, зустрічі з незнайомими людьми, правила поведінки пішоходів в умовах вулиці, закріплювалися знання про сигнали світлофора та значення дорожніх знаків. Метою даних занять – є навчання дітей умінню самостійно користуватися набутими  знаннями в повсякденному житті, виховання почуття відповідальності за своє життя та свої вчинки, формування в дітей  обережності та вміння передбачати наслідки своїх дій.  Результатом проведених дистанційних занять стали роботи наших дошкільників.

10:36 27.04.2023

26 КВІТНЯ – ДЕНЬ ПАМ'ЯТІ ПРО ЧОРНОБИЛЬСЬКУ КАТАСТРОФУ

Сьогодні відзначається 37-ма річниця аварії на Чорнобильській атомній електростанції, найбільшої в історії ядерної енергетики. Аварія забрала життя сотень людей і завдала непоправної шкоди екології Європи. День пам'яті жертв трагедії вшановується щорічно 26 квітня.

20:31 26.04.2023

Таганчанський ліцей долучився до акції "День довкілля"

Цей день видався напрочуд теплим, сонячним, по – дійсному весняним. Працівники нашого ліцею з прекрасним бадьорим настроєм вийшли на шкільне подвір'я  щоб  долучитися до акції «День довкілля» яка саме сьогодні 25 квітня відбувається в  Степанецькій громаді. Весняні прибирання до Дня довкілля  нагадують нам, що чистота нашої землі – у наших руках! Зберегти красу природи, сприяти її оновленню – завдання кожної людини.  

14:51 25.04.2023

22 квітня – Всесвітній день землі

22 квітня – Всесвітній день землі, свято єднання народів планети у справі захисту навколишнього середовища і збереження тих багатств і природних ресурсів, якими наділила нас природа.

21:15 21.04.2023

Світле свято Воскресіння!

Напередодні Великодня в ЗДО "Ромашка" КЗ "Таганчанський ліцей" Степанецької с/р. було проведено пізнавальні заняття на тему:" Світле свято Воскресіння". У ході бесід вихователі ознайомили дітей про традиції,звичаї та значення цього свята для кожної людини.

13:09 17.04.2023

Проведено майстер - клас по виготовленню Великоднього яйця у техніці декупаж.

Великдень – найважливіше свято року. Традиційно на це свято святковий стіл прикрашають фарбованими та розписними яйцями. Вони є символом життя, продовження роду. Декор із великодніх   зроблених своїми руками — це чудовий спосіб створити святковий настрій у домі та можливість проявити свої творчі здібності.

13:19 13.04.2023

З Великоднем!

Наближається  велике свято для усіх християн – Христова Пасха, Світле Христове Воскресіння.     Це  сімейне свято, коли рідні та близькі збираються за одним столом. Але , на жаль,   не кожна сім'‎я може бути разом в цей день.

09:48 13.04.2023

Романтик української ідеї. Відзначення 150-річчя від дня народження Миколи Міхновського

Зараз під час війни дуже важливо пригадувати імена видатних постатей української історії, які вперше проголошували про самостійність, незалежність України як держави. Про тих людей, хто вперше окреслював проблеми боротьби за вільність української нації.

22:52 07.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора