A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Таганчанський ліцей" Степанецької сільської ради Черкаської області

Проведено майстер - клас по виготовленню Великоднього яйця у техніці декупаж.

Дата: 13.04.2023 13:19
Кількість переглядів: 32

Великдень – найважливіше свято року. Традиційно на це свято святковий стіл прикрашають фарбованими та розписними яйцями. Вони є символом життя, продовження роду. Декор із великодніх 🥚 🥚 зроблених своїми руками — це чудовий спосіб створити святковий настрій у домі та можливість проявити свої творчі здібності.

З метою залучення учнів до системи культурних і духовних цінностей, історичної спадщини українського народу та традицій святкування світлого свята Великодня в нашому ліцеї було проведено майстер-клас із декупажу Великодніх яєць.

Розповіла про техніку декупажу та продемонструвала процес виготовлення Великодніх яєць у цій техніці, керівник гуртка «Декоративне мистецтво» КЗ "Центр дитячої та юнацької творчості" Степанецької ОТГ Андрєйчукова Ганна Миколаївна.

Всі присутні мали можливість проявити свої творчі здібності та креативність. Ця справа захопила та подарувала багато приємних емоцій.

Результатом чудового розмаїття їх фантазій стали ці святкові яйця – красиві і самобутні, адже в кожен витвір, з любов’ю та світлими думками, вони вкладали частинку своєї душі. Всі учні були задоволені своєю роботою. Вони залишали майстер-клас у піднесеному святковому настрої, дякуючи організаторам за чудовий захід та цікаво проведений час.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора