A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Таганчанський ліцей" Степанецької сільської ради Черкаської області

Міжнародний день волонтерів

Дата: 05.12.2022 12:52
Кількість переглядів: 130

Волонтери — це звичайні люди, які вкладають свій час, талант чи ресурси у втілення соціально корисних проєктів.
Робити добрі справи можуть усі: діти, дорослі, люди з підвищенними потребами, компанії, агенції і навіть цілі країни.
Навіть одна добра справа здатна змінити суспільство, країну та світ на краще.

«Український народ ніколи не був байдужим. Ми завжди були чуйними до проблем, до потреб інших. Ми завжди допомагали одне одному в біді, та однієї миті поняття «українці» й «волонтери» стали синонімами», – наголосив Володимир Зеленський і додав, що ця мить – це 2014 рік, коли почалася війна на Донбасі.
Розквіт волонтерської діяльності у нас припав на час Революції Гідності і початок війни на Донбасі. У надзвичайно складний період саме цей рух об’єднав суспільство, створив дієву структуру громадських організацій, груп людей, готових взяти на себе вирішення найбільш нагальних і болючих проблем держави.  Сьогодні, як ніколи хочемо подякувати всім волонтерам! Вони продовжують свою віддану й сумлінну роботу і зараз, в часи, коли на країну натискає агресор. Допомагаючи війську вже із забезпеченням спеціальних потреб та ветеранам – в інтеграції у суспільне життя після фронту. Волонтери також перебрали на себе багато важливих соціальних функцій, допомагаючи тим чи іншим соціально незахищеним верствам долати труднощі. А також велика допомога для людей, які сьогодні змушені покинути свої домівки, через атаку окупантів. 
Впевнені, що й надалі суспільна підтримка наших захисників залишатиметься такою ж міцною. Ми щиро вдячні волонтерам за їхню самовідданість, самопожертву і відповідальність.  Учні та працівники КЗ «Таганчанський ліцей», працівники ЗДО «Ромашка» та небайдужі жителі села  зібрали невелику допомогу та передали волонтерам , які ризикуючи своїм життям їдуть на передову, щоб підтримати наших захисників.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора