A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Таганчанський ліцей" Степанецької сільської ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Як розповідати дітям про російсько-українську війну. З’явилися відео та методичні рекомендації

 Український інститут національної пам’яті оприлюднив освітній проєкт “Діалоги про війну” для учнів 5–7-х класів, у якому є три відеорозмови учениці з ветеранами АТО та методичні розробки уроків.

18:02 26.04.2021

Як школам проводити останній дзвоник у 2021 році: пояснення МОН

Вже за місяць учні завершують навчання, але вже зараз вони з нетерпінням чекають останнього дзвоника. Але чи будуть школи проводити це свято через карантин та що рекомендує Міністерство освіти – читайте у матеріалі.

17:49 26.04.2021

Чисто там, де всі піклуються про чистоту!!!

Всесвітній день Землі працівники КЗ "Таганчанський ліцей" відзначили упорядкуванням улюбленого місця відпочинку - озера Кратове. Озброївшись відрами для збору битого скла та мішками для збору пластику ми обійшли всю територію навколо озера та зібрали весь непотріб. Прибережну зону відпочинку засипали чистим піском, прибирали зламані дерева та гілки. Дякуємо за допомогу Грабко Олександру та Авраменко Дем'яну. Сподіваємося, що всі, хто будуть тут відпочивати, оцінять нашу роботу і дотримуватимуться правил відпочинку на природі. Чисто там, де всі піклуються про чистоту!!!

18:47 24.04.2021

Тематичний день "Земля-наш спільний дім" в Мельниківській початковій школі

22квітня у Всесвітній День Землі в 2 класі проведено тематичний день "Земля-наш спільний дім". Учні вирішували задачі екологічного змісту, складали правила поведінки в природі, розгадували загадки екологічного змісту, малювали, "прикрашали" Землю...

14:02 23.04.2021

"Левеня - 2021"

02 квітня у закладі освіти у режимі онлайн відбувся фізичний конкурс "Левеня - 2021", в якому взяли участь учні 8 та 10 класів. Отримані результати приємно вразили: "відмінно" - 3 учні, "добре" - 2 учні. Координатор конкурсу - вчитель фізики Мороз Яніна Леонідівна.

15:55 15.04.2021

Зустріч з учасником АТО в Мельниківській початковій школі

Зустріч з учасником АТО в Мельниківській початковій школі відбулася в теплій родинній атмосфері. До учнів завітав учасник АТО Толюпа Петро Миколайович і доступно розповів дітям про будні військових на передовій, поділився спогадами, побажав усім мирного неба і щасливого дитинства. Діти з цікавістю слухали розповідь, переглядали відеопрезентацію, малюнками висловили своє прагнення до миру на рідній землі.

15:50 15.04.2021

Зустріч школярів з воїнами АТО

Ось уже 7 років Україна живе в умовах неоголошеної гібридної війни на Сході України. 13 квітня 2014 року в.о. Президента України О. Турчинов підписав указ "Про невідкладні заходи щодо подолання терористичної загрози і збереження територіальної цілісності України". З того часу багато жителів Таганчанського і Мельниківського старостинських округів воювали в зоні АТО.

13:03 13.04.2021

Благоустрій території КЗ "Таганчанський ліцей"

Доглянута і чиста територія поруч з будівлею закладу освіти - справа рук нашого трудового колективу. Ось і сьогодні, 6 квітня, вчителі і технічний персонал дружно зібралися на толоку по впорядкуванню пришкільної території. Всі працювали старанно, адже так приємно, коли все навколо: газони, клумби, алеї, стадіон і прилегла до нього територія - сяють чистотою і охайністю. Дякуємо всім за активність! 

17:32 07.04.2021

Змагання з волейболу між збірними командами вчителів та учнів

Товариські зустрічі з волейболу між командами учнів та вчителів відбулися у закладі освіти. Перший матч відбувся у вівторок 30 березня і закінчився з рахунком 2:0 на користь учнів. Вчителі зробили роботу над помилками, змінили тактику гри і викликали учнів на матч - реванш, який відбувся у п'ятницю 02 квітня. Зустріч мала дружній характер, проте на полі точилася запекла боротьба. Команди у рахунку йшли "плече до плеча". Однак переможець може бути лише один - і ним стала команда вчителів, яка перемогла з рахунком 2:1. Глядачі були в захопленні від несподіванки і активно підтримували обидві команди. Дякуємо всім за участь!

17:40 05.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора