A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Таганчанський ліцей" Степанецької сільської ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

З Днем знань!

День знань — це особливий урочистий і зворушливий день, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя.

14:34 01.09.2021

Випуск 2021

Щиро вітаємо ВИПУСКНИКІВ - 2021 з отриманням важливого документа в своєму житті !

19:49 02.07.2021

Урочисте вручення свідоцтв 2021

Свідоцтва про здобуття базової загальної середньої освіти отримали учні 9 класу. В теплій та дружній атмосфері напутнє слово для випускників промовили директор ліцею Прудка В.В., соціальний педагог Жорняк Н.Л., а від класного керівника Кузьменка О.В. отримали ще і грамоти з почесними званнями за свою активність у навчанні та позакласній діяльності. Учні висловили слова подяки своїм батькам і пообіцяли вчителям продовжити навчання у ліцеї у наступних класах.

10:47 17.06.2021

Міжнародний день захисту дітей у закладі освіти

Цікаво та весело відзначили Міжнародний день захисту дітей у закладі освіти. Квест "Ерудит", конкурс "Караоке", конкурс малюнків на асфальті, спортивні змагання з перетягуванням канату, перегляд улюблених мультфільмів, запашна козацька каша та солодкі презенти від учителів принесли дітям багато позитивних емоцій та вражень!

21:45 01.06.2021

"Я досліджую світ"

"Я досліджую світ" - один з найулюбленіших предметів молодших школярів. Уроки цікаві тим, що багато проводяться на природі, де можна реально, на власні очі, побачити і руками потрогати те, про що вчителька розповідала у класі. Ось і нещодавно учні 2 та 3 класів дружною командою здійснили мандрівку рідним краєм, милувалися чудовими краєвидами, вивчали лікарські рослини, спостерігали за рибками та жучками. Чудовий настрій та море позитивних емоцій отримали діти від екскурсії.

14:42 31.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора