A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Таганчанський ліцей" Степанецької сільської ради Черкаської області

2 РОКИ - НЕЗЛАМНОСТІ, СИЛИ ТА ВИТРИМКИ!

Дата: 24.02.2024 11:59
Кількість переглядів: 54

24 лютого відзначається друга річниця вторгнення та початок повномасштабної війни України з російською федерацією, та 10-ої річниці від початку російсько - української війни.
Ранок 24 лютого 2022 року став для більшості українців початком найбільших потрясінь у їхньому житті. Рятуючись від російського вторгнення, мільйони людей кидали свої будинки, розлучалися з близькими і переживали те, що багато хто бачив лише в кіно...

Загинуло дуже багато українців, на жаль  кожного дня із засобів масової інформації дізнаємося про нові жертви серед українських воїнів, українського населення.
Це означає, що не лише батьки втрачають своїх синів, дружини- коханих чоловіків, діти – батьків, але і ми – своїх захисників.

Це велика кривава рана, яка залишається назавжди в нашій пам’яті, в історії України.

Учні закладу вшанували пам'ять героїв, які загинули на війні та розгорнули прапор , як символ незламності та незалежності нашої держави, відбулися тематичні виховні години.
Хай пам'ять всіх невинно убитих згуртує нас, живих, дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі.

ТРИМАЙМОСЯ! ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА! 💛💙💛💙



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора