A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Таганчанський ліцей" Степанецької сільської ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Прибирання території ліцею

Перший день листопада та продовження канікул у закладі освіти відзначили прибиранням пришкільної території. Тепла та сонячна погода сприяла нашим планам. Результат не забарився: приємно глянути на чисте та охайне шкільне подвір'я

20:29 02.11.2021

Свято Осені у закладі дошкільної освіти "Ромашка"

Осінь золота прийшла до нашого краю, Всім нам осінь принесла щедрі урожаї. Урожай зібрали-свято вшанували, Щоб про щедрість українську ви не забували. 26 жовтня в ЗДО ,,Ромашка,, КЗ ,,Таганчанський ліцей,, відбувся святковий ,,Осінній ярмарок,,. Родини малят підготували красиві, яскраві поробки з природнього матеріалу. На святі було весело та гамірно, як на справжнісінькому українському ярмарку: пісні, ігри, таночок. А на столах було все,що нам Осінь принесла.

21:06 27.10.2021

І етап XІІ Міжнародного мовно – літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

І етап XІІ Міжнародного мовно – літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка проведено у закладі освіти. Цей конкурс у нашій державі проводиться щороку, починаючи з 2010 року, і має на меті виховання в його учасників почуття гордості за свій народ, любові до рідного краю, формування готовності творити добрі справи задля рідної Батьківщини. Здобувачі закладу освіти взяли участь в основному конкурсному випробовуванні – написанні творчої роботи на шевченківську тематику. Крім цього було проведено Літературний батл за творами Т.Шевченка, в ході якого декламували та обговорювали цитати з поезій та вислови відомих людей про Т.Шевченка, змагалися у виконанні пісень за творами поета. Виставка книг Т. Шевченка та творів про поета доповнила заходи.

16:26 24.10.2021

Святкові заходи до Дня захисників і захисниць України у Таганчанському ліцеї

У закладі освіти різними заходами відзначили День захисників та захисниць України та День українського козацтва. Гурт "Лісові соколята" - учасник військово - патріотичної гри "Джура"- продемонстрував прийоми конкурсного випробування "Впоряд" та пройшов урочистою ходою з виконанням пісні. Проведено урок- реквієм "Герої не вмирають", під час якого згадали поіменно воїнів Канівщини, які загинули в зоні АТО та ознайомилися з онлайн - Книгою памяті полеглих за Україну . Також було проведено конкурс малюнків "Намалюю козака, в нього шабля й булава" та змагання "Браво, козачата"( 5 - 7 кл) і "Козацькі забави" ( 3 - 4 кл). Всі заходи спрямовані на пробудження національної свідомості, осмислення себе як частини великого українського народу та виховання патріота Батьківщини.

19:49 17.10.2021

Всеукраїнський онлайн-урок з профорієнтації

12 жовтня 2021 року здобувачі закладу освіти долучилися до Всеукраїнського онлайн-уроку з профорієнтації, який за кількістю учасників був внесений до Національної книги рекордів України, як наймасштабніший захід у сфері профорієнтації молоді.

19:47 12.10.2021

12 жовтня вперше пройде Всеукраїнський онлайн-урок профорієнтації для учнів 7-11 класів

12 жовтня вперше пройде Всеукраїнський онлайн-урок профорієнтації для учнів 7-11 класів в рамках реалізації проєкту з профорієнтації та побудові кар'єри «Обери професію своєї мрії».

09:39 12.10.2021

Команда «Фенікс» від відділу освіти, молоді та спорту Степанецької ОТГ посівши І місце, отримала 3000 грн.!

Завдяки  спільним зусиллям та взаємопідтримці Фонду «МХП – Громаді» разом зі Степанецькою громадою, 8 жовтня 2021 року втілився надзвичайно важливий для сьогодення захід  - «Екофестиваль», в  якому взяли участь 12 команд громади, серед них і команда від відділу освіти, молоді та спорту «Фенікс»  (Олег КУЗЬМЕНКО, Віталій ПРОХОРОВ, Олександр ДОРОШЕНКО, Віктор ДОВГАНЬ, Наталія ЗЕЛЕНСЬКА та Марина НЕГУЛЯЄВА).

09:34 12.10.2021

Нещодавно завершено встановлення лінгафонного обладнання в кабінеті іноземної мови КЗ «Таганчанський ліцей»

На виконання Програми впровадження в навчально-виховний процес загальноосвітніх закладів інформаційно-комунікаційних технологій  «Сто відсотків» на період до 2023 року придбано  лінгафонний кабінет для КЗ «Таганчанський ліцей». Задля створення якнайкращих умов для роботи учнів з удосконалення навичок володіння англійською мовою, надання можливості розвивати інтерес школярів до вивчення мов, відділом освіти Степанецької ОТГ було закуплено та встановлено лінгафонне обладнання для кабінету іноземної мови.

08:39 06.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора