A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Таганчанський ліцей" Степанецької сільської ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Тиждень безпеки дорожнього руху

З 17 по 21 травня 2021 р у закладі освіти проводився Тиждень безпеки дорожнього руху. Учні брали участь у конкурсах, театралізованих дійствах, інтерактивних вправах та вікторинах, в ігровій формі вивчали правила для пішоходів та велосипедистів. В рамках Тижня також проведено Єдиний національний урок "Будь помітним на дорозі".

14:31 31.05.2021

З Днем вишиванки, Україно!!!

21 травня - День вишиванки - улюблене народне свято. Започаткувала свято молодь і молодь активно це свято підтримує. З Днем вишиванки, Україно!!!

22:59 20.05.2021

Історичний портрет - Євген Коновалець

У закладі освіти відбулися заходи, приурочені 130 - річчю Євгена Коновальця , полковника Армії УНР ,командира Січових Стрільців, командира УВО, першого голови ОУН, одного з ідеологів українського націоналізму. Вчитель історії Шиленко І.О провів з учнями круглий стіл " Історичний портрет - Євген Коновалець" . Вчитель історії Ярошенко М.О. провів з учнями бесіди про життя і діяльність політика з використанням інтернет -ресурсів: "Українські Державники - Євген Коновалець", "Ким був насправді Євген Коновалець?"

22:54 20.05.2021

" Україна - це Європа"

День Європи в Україні відзначається щороку у третю суботу травня згідно указу Президента України від 19.04.2003 року. У закладі освіти проведено низку заходів з нагоди цього свята : бесіди " Україна - це Європа", конкурс малюнків, вікторина " Що я знаю про Європу". Учні ознайомилися з тим, коли і як відзначають цей день у Європі, чому в Україні запроваджено це свято, продемонстрували свої знання та вміння.

22:51 20.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора