A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Таганчанський ліцей" Степанецької сільської ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

"Левеня - 2021"

02 квітня у закладі освіти у режимі онлайн відбувся фізичний конкурс "Левеня - 2021", в якому взяли участь учні 8 та 10 класів. Отримані результати приємно вразили: "відмінно" - 3 учні, "добре" - 2 учні. Координатор конкурсу - вчитель фізики Мороз Яніна Леонідівна.

15:55 15.04.2021

Зустріч з учасником АТО в Мельниківській початковій школі

Зустріч з учасником АТО в Мельниківській початковій школі відбулася в теплій родинній атмосфері. До учнів завітав учасник АТО Толюпа Петро Миколайович і доступно розповів дітям про будні військових на передовій, поділився спогадами, побажав усім мирного неба і щасливого дитинства. Діти з цікавістю слухали розповідь, переглядали відеопрезентацію, малюнками висловили своє прагнення до миру на рідній землі.

15:50 15.04.2021

Зустріч школярів з воїнами АТО

Ось уже 7 років Україна живе в умовах неоголошеної гібридної війни на Сході України. 13 квітня 2014 року в.о. Президента України О. Турчинов підписав указ "Про невідкладні заходи щодо подолання терористичної загрози і збереження територіальної цілісності України". З того часу багато жителів Таганчанського і Мельниківського старостинських округів воювали в зоні АТО.

13:03 13.04.2021

Благоустрій території КЗ "Таганчанський ліцей"

Доглянута і чиста територія поруч з будівлею закладу освіти - справа рук нашого трудового колективу. Ось і сьогодні, 6 квітня, вчителі і технічний персонал дружно зібралися на толоку по впорядкуванню пришкільної території. Всі працювали старанно, адже так приємно, коли все навколо: газони, клумби, алеї, стадіон і прилегла до нього територія - сяють чистотою і охайністю. Дякуємо всім за активність! 

17:32 07.04.2021

Змагання з волейболу між збірними командами вчителів та учнів

Товариські зустрічі з волейболу між командами учнів та вчителів відбулися у закладі освіти. Перший матч відбувся у вівторок 30 березня і закінчився з рахунком 2:0 на користь учнів. Вчителі зробили роботу над помилками, змінили тактику гри і викликали учнів на матч - реванш, який відбувся у п'ятницю 02 квітня. Зустріч мала дружній характер, проте на полі точилася запекла боротьба. Команди у рахунку йшли "плече до плеча". Однак переможець може бути лише один - і ним стала команда вчителів, яка перемогла з рахунком 2:1. Глядачі були в захопленні від несподіванки і активно підтримували обидві команди. Дякуємо всім за участь!

17:40 05.04.2021

Нумо, хлопці!

Останній тиждень перед весняними канікулами відзначився змаганнями "Нумо, хлопці!" серед команд 8 - 11 класів. Вітаємо переможців - команду хлопців 11 класу. Дякуємо всім учасникам за активність та проявлений азарт у змаганнях!

22:22 02.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора