A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Таганчанський ліцей" Степанецької сільської ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

День пам'яті жертв Бабиного Яру

Бабин Яр відомий в Україні та її межами через масові розстріли людей , здійснені німецьким окупаційним командуванням під час Другої світової війни. Лише за два дні 29 та 30 вересня 1941 там розстріляли майже 34 000 євреїв. Минуло 80 років від тих страшних подій, а пам"ять не вмира. Учні та вчителі закладу освіти вшанували память невинноубієнних людей хвилиною мовчання, а вчитель історії Ярошенко М.О. провів для учнів урок - реквієм "Забуттю не підлягає"

13:03 30.09.2021

День Європейських мов

З нагоди Дня європейських мов, який відзначається 26 вересня, у закладі освіти відбулися тематичні заходи. Учні ознайомилися з історією виникнення Дня , розширили знання про мовну різноманітність Європи та в ігровій формі позмагалися за почесне звання Miss or Mr English. Щиро дякуємо вчителям англійської мови Маринич Н.В. та Войцеховичу В.І. за цікаві та змістовні заходи, адже в наш час стає все більше і більше людей , які вільно володіють ,як мінімум, однією іноземною мовою, і наші учні повинні бути в числі таких людей.

13:09 28.09.2021

"День з рятівником"

21 вересня у закладі освіти відбувся інформаційно - профілактичний захід "День з рятівником" за участі фахівців Канівського відділення Державної служби надзвичайних ситуацій Гейзе А.І. та Возного В.О. Анастасія Василівна розповіла про особливості роботи ДСНС, про причини пожеж та як їх уникнути, що треба робити і чого не можна робити при виявленні підозрілих вибухонебезпечних предметів, коли і як треба викликати рятувальників та відповіла на запитання школярів.. А на вулиці учні мали змогу оглянути оперативно - рятувальний автомобіль, а водій Володимир Олександрович показав чим автомобіль обладнаний . Всі бажаючі могли навіть посидіти за кермом автомобіля та одягнути костюм рятівника. Щиро дякуємо гостям за змістовну та цікаву зустріч.

22:02 21.09.2021

День фізичної культури і спорту України

Свято День фізичної культури і спорту в Україні відзначається в другу суботу вересня. Офіційно засновано в 1994 році. Це свято здорового способу життя і радості, що виникає при використанні корисної фізичної діяльності.

19:12 12.09.2021

Олімпійські старти

Тиждень фізкультури і спорту завершився змаганнями "Олімпійські старти" серед учнів Степанецької ОТГ, у яких взяла участь і команда нашого закладу. Дякуємо учням - членам команди та вчителям фізкультури Сализі Я.В. та Курінному Є.В. Почесне ІІІ місце вселяє віру і впевненість у майбутні перемоги. Окрема подяка організаторам змагань за дружелюбну атмосферу, призи та подарунки для учасників.

19:03 12.09.2021

Вчителі проти учнів: змагання в КЗ "Таганчанський ліцей"

З нагоди Дня фізичної культури та спорту у закладі освіти проведено товариський матч з волейболу між командами учнів та вчителів. Незважаючи на те, що команда вчителів виграла, всі залишилися задоволеними від гарної гри та дружньої атмосфери. Плануємо подібні заходи зробити традиційними!

14:41 10.09.2021

Підтримка депутата

Учні першого класу та класовод Волошин Анастасія Іванівна щиро вдячні депутату Степанецької сільської ради від Таганчанського старостинського округу Авраменку Дем'яну Миколайовичу за подарований дитячий килим-дорогу.

09:14 08.09.2021

Долучаймося до акції "Монетки дітям"

Національний банк України та благодійний фонд «Таблеточки» запрошують з 1 по 30 вересня 2021 року долучитись до акції «Монетки дітям», аби у простий та веселий спосіб зібрати монети та перетворити їх на потужну допомогу для сотень дітей, що борються з раком. 

10:05 07.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора