A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Таганчанський ліцей" Степанецької сільської ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

День матері

Щорічно, починаючи з 2000 року, в Україні   у другу неділю травня офіційно  відзначається День матері. У 2023 році День матері в Україні припадає  на   14 травня.

20:32 13.05.2023

День Європи

Усвідомлюючи європейську ідентичність Українського народу, з метою зміцнення єдності народів Європи, забезпечення миру, безпеки й стабільності на Європейському континенті, засвідчуючи відданість ідеалам та цінностям демократії, підтримуючи ініціативи молодіжних та інших громадських об’єднань 8 травня 2023 року був підписаний Указ Президента України №266/2023, в якому 

17:05 11.05.2023

Пам'ятаємо! Перемагаємо!

8 травня Україна, як і весь мирний світ, відзначає День памяті та примирення у Другій світовій війні, яка стала трагедією з мільйонами загиблих і скалічених людей. Надзвичайно важливо згадувати та вшановувати подвиг тих, хто боровся з нацизмом і переміг його. Не менше заслуговують на увагу та пам’ять і жертви війни: остарбайтери, діти війни, цивільні, які постраждали від бойових дій та окупації їхніх міст і сіл. Війна – це не лише танки, гармати й масштабні бої. Це – долі, мільйони маленьких і великих людських бід, які тривали роками.

23:21 08.05.2023

Мій улюблений котик

Учні ліцею долучилися до проведення обласного конкурсу "Домашні улюбленці" та тему "Мій улюблений котик". Поруч з чотириногим другом дитина вчиться бути організованою та дисциплінованою. Домашня тварина вчить дитину відповідальності за інших. Дитина усвідомлює, що тварина - це не іграшка, і за нею потрібно щодня доглядати, годувати, вигулювати. Навички спілкування з домашнім улюбленцем допоможуть дитині в дорослому житті, вона навчиться відповідати за свої вчинки. Кращі роботи направлені до КЗ "Центр дитячої та юнацької творчості" Степанецької ОТГ. 

08:49 05.05.2023

Тиждень безпеки життєдіяльності

Ось і завершився в ЗДО «Ромашка» тематичний тиждень безпеки дитини, на якому дошкільниками  вивчалися та закріплювалися правила безпечного поводження під час пожежі, користування ліками та побутовою хімією, зустрічі з незнайомими людьми, правила поведінки пішоходів в умовах вулиці, закріплювалися знання про сигнали світлофора та значення дорожніх знаків. Метою даних занять – є навчання дітей умінню самостійно користуватися набутими  знаннями в повсякденному житті, виховання почуття відповідальності за своє життя та свої вчинки, формування в дітей  обережності та вміння передбачати наслідки своїх дій.  Результатом проведених дистанційних занять стали роботи наших дошкільників.

10:36 27.04.2023

26 КВІТНЯ – ДЕНЬ ПАМ'ЯТІ ПРО ЧОРНОБИЛЬСЬКУ КАТАСТРОФУ

Сьогодні відзначається 37-ма річниця аварії на Чорнобильській атомній електростанції, найбільшої в історії ядерної енергетики. Аварія забрала життя сотень людей і завдала непоправної шкоди екології Європи. День пам'яті жертв трагедії вшановується щорічно 26 квітня.

20:31 26.04.2023

Таганчанський ліцей долучився до акції "День довкілля"

Цей день видався напрочуд теплим, сонячним, по – дійсному весняним. Працівники нашого ліцею з прекрасним бадьорим настроєм вийшли на шкільне подвір'я  щоб  долучитися до акції «День довкілля» яка саме сьогодні 25 квітня відбувається в  Степанецькій громаді. Весняні прибирання до Дня довкілля  нагадують нам, що чистота нашої землі – у наших руках! Зберегти красу природи, сприяти її оновленню – завдання кожної людини.  

14:51 25.04.2023

22 квітня – Всесвітній день землі

22 квітня – Всесвітній день землі, свято єднання народів планети у справі захисту навколишнього середовища і збереження тих багатств і природних ресурсів, якими наділила нас природа.

21:15 21.04.2023

Світле свято Воскресіння!

Напередодні Великодня в ЗДО "Ромашка" КЗ "Таганчанський ліцей" Степанецької с/р. було проведено пізнавальні заняття на тему:" Світле свято Воскресіння". У ході бесід вихователі ознайомили дітей про традиції,звичаї та значення цього свята для кожної людини.

13:09 17.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора