A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Таганчанський ліцей" Степанецької сільської ради Черкаської області

День цивільного захисту

Дата: 17.05.2023 14:54
Кількість переглядів: 101

17 травня в КЗ «Таганчанський ліцей» був проведений День цивільного захисту з метою забезпечити спрямовану спільну роботу керівного складу, фахівців та осіб, що займаються організацією та виконанням заходів з цивільного захисту. .

Під час цього дня було проведено різноманітні заходи, включаючи вікторини, рольові ігри з питань безпеки та захисту. Учні початкових класів разом з класними керівниками пригадали правила поведінки під час повітряної тривоги: як діяти, коли чуєш сигнал тривоги; що взяти з собою в укриття; що треба робити, якщо сигнал тривоги застав тебе на вулиці або у транспорті; яке найбезпечніше місце у нас вдома. Діти розширили свої знання про радіаційну та хімічну безпеку.
Прості та корисні поради допоможуть зберегти здоров’я та життя у небезпечних ситуаціях,

Для учнів середньої ланки було проведено вікторини з цивільного захисту. Учні ознайомилися з відмінностями понять надзвичайний стан і надзвичайна ситуація, з обмежувальними заходами під час таких станів ; переглянули відеоматеріали про оповіщення населення сигналами цивільного захисту та правила складання "тривожної валізи". Проведено онлайн - вікторину  на тему "Цивільний захист"

Проведено змагання з відпрацювання нормативів та вікторини з цивільного захисту для учнів 11-го класу у рамках навчально-польових зборів.

У встановлені терміни керівним та особовим складом цивільного захисту, учнями 1-11 класів та членами спеціалізованих ланок було проведено практичні тренування - евакуацію у разі пожежі та виявлення вибухонебезпечних предметів.

Наша мета - вдосконалюватися, щоб запобігти, попередити та рятувати життя.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора