A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Таганчанський ліцей" Степанецької сільської ради Черкаської області

Відбулися навчально-польові збори

Дата: 19.05.2023 14:42
Кількість переглядів: 90

З 16 по 18 травня відповідно плану роботи закладу на базі ліцею для одинадцятикласників було проведено навчально- польові збори на яких учні відчули силу і важливість знань з предмету «Захисту України».

18 травня 2023 року відбулося захоплююче практичне заняття з вогневої підготовки, стрільби з автомата Калашникова для учасників зборів. Ця подія була організована з метою належного забезпечення початкової загальновійськової підготовки та вдосконалення знань, умінь і навичок молоді з предмета "Захист України". Крім того, вона спрямовувалася на оцінку рівня готовності учнів до виконання строкової військової служби в Збройних силах та інших військових формуваннях.

Для багатьох учасників це був унікальний досвід, адже вперше вони мали змогу тримати в руках справжню зброю. Вони відчули  важливість набутих знань, оскільки події сучасного світу підкреслюють актуальність навичок володіння зброєю. Це заняття надало їм цінний досвід та високу мотивацію продовжувати свою підготовку для захисту України у майбутньому.

              



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора