A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Таганчанський ліцей" Степанецької сільської ради Черкаської області

Тиждень безпеки дорожнього руху

Дата: 18.11.2022 13:24
Кількість переглядів: 137

У  період з 14 по 20 листопада 2022 р. в Україні відбувається  другий етап щорічного Тижня безпеки дорожнього руху із загальною темою «Безпека на дорогах в умовах воєнного стану». 

У закладі освіти класними керівниками та класоводами  проведено низку роз’яснювальних онлайн – заходів з учнями та батьками учнів,  спрямованих  на попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму, а також на засвоєння дітьми норм безпечної поведінки у разі надзвичайних ситуацій.  Заходи супроводжувалися показом відеоматеріалів, які стосуються різних аспектів безпеки на дорозі, про які повинні знати діти – дорожнім знакам, правилам поведінки пішоходів, деяким обов’язковим вимогам до дітей як учасників дорожнього руху, порядку дій у разі дорожньо-транспортної пригоди чи інших нещасних випадків у дорозі. Також  учням пропонувалися тестові завдання для самоперевірки, а учні молодших класів виготовляли тематичні аплікації .

        18 листопада долучилися до проведення  Єдиного національного уроку «Безпечна дорогу додому», під час якого особлива увага приділялася дорожньому рухові  у темну пору доби, використанню світло відбивальних наліпок на одяг.

 

       



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора