A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Таганчанський ліцей" Степанецької сільської ради Черкаської області

Зі святом 1 вересня, з Днем знань!

Дата: 01.09.2022 11:52
Кількість переглядів: 262

Дорогі  учні, шановні батьки та вчителі!

Від щирого серця вітаємо вас з Днем знань! Це чудове свято, яким ми розпочинаємо новий навчальний рік, єднає усі покоління представників найрізноманітніших професій, бо складну й тернисту дорогу пізнання ми торуємо впродовж усього життя.

У непростий військовий час ми розпочинаємо навчання, та реалії сьогодення згуртували, зміцнили душі і серця наших учителів, а також наших учнів ліцею: від серйозних і відповідальних випускників до безтурботних, замріяних першокласників.

 Загалом за шкільні парти цього року сяде 115 учнів, з яких 8 – першокласники. У цей святковий день хочеться побажати першокласникам любити рідну мову і землю, поважати працю і знання.

Дорогі школярі! В усі часи освічена людина користувалася повагою. Навчання – це прихований скарб, це світ знань про людей та їх оточення. Упевнені, що зерна науки зростуть у ваших юних душах урожаєм мудрості та натхнення. Нехай світлим, радісним і плідним буде кожен ваш день, кожен крок. Ростіть здоровими, досягайте високих результатів у навчанні.

Дорогі одинадцятикласники! Цей навчальний рік стане останнім для вас. Бережіть у своїй пам’яті шкільні роки, як неоціненний дарунок долі. Сьогодні кожен з вас, перегортаючи сторінки свого життя, зупиниться на тій, що має назву "школа". І полинуть тоді думки приємні, життєрадісні, і защемить серце, бо згадаєте своє дитинство, юність, своїх кращих друзів, своїх порадників і наставників – учителів.

Щира вдячність вам, дорогі педагоги, за самовіддану працю, за бездоганне виконання такої відповідальної місії, як виховання підростаючого покоління. Адже саме ви сприяєте формуванню юних особистостей, від яких залежить наше майбутнє, завтрашній день Української держави.

24 лютого назавжди змінило нас усіх, перекреслило багато планів, у когось забрало домівку, когось розлучило зі своїми рідними, змусило перейти на дистанційне навчання чи продовжити його десь закордоном. Але завдяки мужності і відвазі наших ЗСУ, Україна змогла вистояти ці тяжкі дні і довела усьому світові, що ми сильна нація.  Зі святом вас усіх – із Днем знань! З початком нового навчального року! У добру путь! Слава Україні! Героям Слава!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора