A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Таганчанський ліцей" Степанецької сільської ради Черкаської області

Випускне свято в дитячому садочку "Ромашка"

Дата: 29.05.2023 11:06
Кількість переглядів: 92

Дитячий садок – це країна дитинства, де завжди панує радість, дитячий    сміх та любов.
Випуск із дитячого садка - особливий день для кожної дитини, адже закінчився перший відповідальний етап життя, безтурботний період раннього дитинства.  

Уже традиційно  у травні Таганчанський  дитячий садочок «Ромашка»  випускає своїх найстарших вихованців – майбутніх першокласників. Гарно й святково пройшло прощання з дитсадком. Випускники, які урочисто ввійшли до яскраво прикрашеного святкового залу, були дуже красиві та щасливі. Дівчатка у бальних сукнях, хлопці, як справжні кавалери, у краватках. Цього дня ними пишалися всі: і батьки, і гості, і колектив дитячого садка.
   Словами вдячності за дітей обмінювались і батьки, і педагоги садочку. Зворушливі слова подяки лунали і від маленьких випускників. На цьому святі діти познайомилися із своєю першою вчителькою, яка звернулася  до них з вітальним словом.  Яскравим і незабутнім став хвилюючий момент, коли випускники затанцювали свій перший випускний вальс. По завершенню свята усім діткам були вручені дипломи випускника садочка та подарунки, придбані батьками.  В кінці святкування на дітей чекали солодкі смаколики від батьків.   
 Швидко минуло свято, а попереду у випускників та їх батьків відповідальний період – ретельна підготовка до школи. Тож успіхів вам, любі наші діточки, а батькам ми бажаємо – терпіння, міцних нервів і мудрості!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора