A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Таганчанський ліцей" Степанецької сільської ради Черкаської області

Ніколи знову!

Дата: 17.03.2022 19:29
Кількість переглядів: 128

Ці слова повторювали на кожному континенті. В кожній країні. В кожній сім‘ї. Нацизм під час Другої світової війни забрав мільйони життів. Приніс невимовний біль. Так багато страждань, що викарбував на наших серцях це гасло.

Але що ми бачимо сьогодні? Чи це не такий саме нацизм, як в 1939 році? Чи не бачить світ схожості між цими фото? Історія циклічна?

Російські нацисти щоденно вбивають мирних українців. Запускають крилаті ракети у наші домівки. Намагаються загарбати території вільної України. 

Російський народе, кожне забране життя українця, кожна зламана доля - на ваших руках. Це робить ваша армія, це робить ВАШ президент. Це робите ви – своїм мовчанням чи навпаки, підтримкою кривавої війни, своєю багаторічною бездіяльністю та терпінням режиму чи навпаки - захопленням своїм диктатором.

Країни НАТО, якщо «ніколи знову», чому ж ви не закриєте небо?

Неможливо підібрати слова, якими можна було б описати рівень жорстокості та цинізму, з яким російські окупанти знищують мирне населення українського міста біля моря. У прицілі ворога залишаються жінки, діти, люди похилого віку. Це абсолютно беззбройні мирні люди. Очевидно, що єдиною метою російської армії є геноцид українського народу.

Скільки б не минуло часу ми ніколи не пробачимо жодної жертви, жодної краплі крові, пролитої через цю божевільну війну. Ми ніколи не пробачимо та ніколи не забудемо!

Путін та росіяни  станом  на 16  березня  вбили 108 дітей  та поранили понад 100  !!!

Дані не остаточні - в найгарячіших точках та на тимчасово окупованих територіях в прокурорів та правоохоронців немає можливості оглядати місця обстрілів. Загарбники вбивають щонайменше 5 наших дітей щодня.

Агресор розбомбив більше 400 закладів освіти, 59 - стерті з лиця землі!  Цього не можна забути і не можна пробачити!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора